P. Garner er naturligvis medlem af Danske Malermestre
Open
X

Profil.

garnerslide6
P. Garner er et fremtidsorienteret og fleksibelt malerfirma med solide håndværksmæssige kvaliteter. Vi har mere end 10 års erfaring fra bygnings malerfaget. Vi har en solid og sikker rådgivning om farver og behandling af overflader ude som inde, til renovering og nyt.

Da verden forandres med stadig større hastighed er vores vision, at være på forkant med udviklingen, både håndværksmæssigt, teknologisk og miljømæssigt, I virksomheden har vi en god kommunikation, såvel internt som eksternt. Vi er ambitiøse, ansvarsbevidste og lever af gode kundeoplevelser. Vi beskæftiger til dagligt af 3-6 malersvende, hvoraf flere er udlært i firmaet, med kvalitetsbevidste gode resultater. Vi har altid 1-2 lærlinge under uddannelse, som vi stiller tilsvarende store krav til.

Derudover beskæftiger vi en service-medarbejder, der løser mindre opgaver og yder rådgivning. Til større entrepriser og projekter har vi et godt netværk af gode kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, som er os behjælpelige med disse. Vi er yderligere leveringsdygtig i gratis professionel vejledning og opmåling, samt salg af værktøj og materialer til ”Gør-det-selv”-typen.

Loading...